Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekkersbedrijf

Vind het meest betaalbare dakdekkersbedrijf bij jou in de regio. Wij brengen je direct in contact met een allround dakdekkersbedrijf in de buurt. Het plaatsen van een dak, dakopbouw en dakkapel is voor een dakdekkersbedrijf een makkelijke klus. Is er lekkageschade in huis of in kantoor? Dan is de kans groot dat er ergens een lekkage is ontstaan in het dak of bij de hemelwaterafvoer. Een dakdekkersbedrijf kan met een dakinspectie problemen met met dak of met de hemelwaterafvoer snel duiden en verhelpen. Reparatie, onderhoud en aanpassingen laat je uitvoeren door een betrouwbare dakdekker. Kom gratis in contact met een betaalbare dakdekker in de buurt. Bel direct: 088-1881272

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie en dakinspectie

Als er sprake is van lekkage, kan de dakdekker een dakinspectie uitvoeren om te kijken of er onderhoud, renovatie, of reparatie nodig is. De bevindingen worden gebruikt voor een deskundig advies. Als er werkzaamheden nodig zijn dan maakt de dakdekker een uitgebreide offerte op. De offerte bevat een omschrijving van de bevindingen en uit te voeren werkzaamheden.

Aanleggen van dakbeschot

Een van de diensten die de dakdekker levert is het aanleggen van het dakbeschot. Het dakbeschot is de laag planken op de gordingen, de houten balken in de lengterichting van het dak. Een dakbeschot wordt vaak voorzien van een isolerende laag die stof, tocht en doorslaand regenwater tegenhoudt.

Aanleggen hemelwaterafvoer

Ook de hemelwaterafvoer legt een dakdekker vakkundig aan. De zogeheten ‘hwa’ is bedoeld voor het afvoeren van regenwater, dit in tegenstelling tot de ‘dwa’ wat staat voor droogweerafvoer, die afvalwater afvoert. De hwa is traditioneel van zink gemaakt, maar kan ook uit plastic bestaan, afhankelijk van de prijs van deze materialen. De hwa voert het water af naar: een ton, een put of het riool.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Reparatie dakgoot

Een groot onderdeel van het systeem voor hemelwaterafvoer vormen natuurlijk de dakgoten. Dakgoten raken verstopt, scheuren, of er ontstaan lekkages door corrosie of invloeden van buitenaf. Dit kan grote lekkageschade tot gevolg hebben. Onder andere ernstige rotting van kozijnen, isolatiemateriaal, maar ook in funderingen en op andere plekken kan schade ontstaan. Vaak gebeurt dat lange tijd ongemerkt, maar het is ook mogelijk dat het water door het plafond letterlijk naar beneden stort wanneer de afvoer van hemelwater verstopt zit. Kom gratis in contact met een betaalbare dakdekker in de buurt. Bel direct: 088-1881272

Dakpannen vervangen

Het leggen van dakpannen is relatief goedkoop in vergelijking met een ander soort dakbedekking. Dakpannen hebben ook een langere levensduur dan andere soorten dakbedekkingen. De dakdekker voert reparaties uit, plaatst pannen opnieuw en legt pannen weer recht. Vervanging van dakpannen is nodig bij lekkage, tocht en slechte isolatie. Gebeurt dit niet dan kan de dakconstructie worden aangetast.

Dakpannen leggen

De dakdekker legt de dakpannen op een latwerk van zogenaamde panlatten. De panlatten worden gelegd op de maat van de te gebruiken pannen. De pannen die hierop komen te liggen worden van boven naar beneden gelegd. Dakpannen hebben diverse voordelen, zoals: ze kennen een lange levensduur, ze worden snel gelegd, ze zijn bestand tegen alle weertypen, ze zijn brandwerend en ze zijn makkelijk te onderhouden.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Epdm dak

De dakdekker kan desgewenst een dak van synthetisch rubber of ‘epdm’ aanleggen. Epdm staat voor "Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer." Epdm biedt een goede bescherming tegen: hitte, ozon, stoom en weersinvloeden. Daarnaast biedt het aantrekkelijke eigenschappen als elasticiteit tot 400% en een lange levensduur van 50 jaar.

Rieten dak

Bij steile daken van 45 graden of meer wordt ook riet al eeuwenlang als dakbedekking gebruikt, vooral bij huizen in het hogere marktsegment. Versleten natuurrieten dakbedekking is na dertig jaar aan vervanging toe. De rietdekker legt het riet aan op een dakconstructie die bestaat uit spanten en gordingen. De spanten dragen de dakconstructie, de gordingen worden hierover aangebracht.

Dakdekker voor hellend dak en plat dak

Dakdekkers leveren alle diensten op het gebied van dakbedekking, of het nu gaat om platte of hellende daken. Een plat dak moet waterdicht zijn, terwijl het er bij een hellend dak om gaat dat de elementen afwaterend zijn aangebracht. De dakbedekking moet dampdoorlatend zijn om te verhinderen dat woonvocht in de constructie dringt. Zoek je een specialist voor reparatie, aanleg en onderhoud van een hellend dak of plat dak? Kom gratis in contact met een betaalbare dakdekker in de buurt. Bel direct: 088-1881272