Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Zwolle

Een dak boven je hoofd is in Nederland de gewoonste zaak van de wereld. Dat het ook een luxe is, merk je wanneer je te maken krijgt met lekkage. Op die momenten weet je weer dat een sterk dak je veel wooncomfort levert. Een lekkend dak kan veel ellende veroorzaken als het water tot je inboedel reikt. Twijfel dus geen moment bij lekkage en bel direct onze dakdekker in Zwolle op telefoonnummer 038-2001049. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken en ook in het weekeinde wordt de telefoon gewoon opgenomen. Vervolgens staan we vlot bij je voor de deur om een reparatie aan het dak uit te voeren. Heb je nog geen last van lekkage, maar ben je wel benieuwd naar de staat van je dak? Bel ons dan ook gerust voor een reparatie, onderhoud of inspectie.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Zwolle

Onderhoud aan je huis is een kostenpost waar mensen vaak weinig aandacht aan schenken. Het geld dat je verdient, besteed je liever aan andere dingen. Wanneer er geen sprake is van lekkages, lijkt dat een wijze beslissing, maar bij een flinke storm of hevige regenval, kan je toch spijt krijgen van uitgesteld onderhoud of reparatie. Dan ontstaat er plots wel een lekkage en ben je verder van huis. Een te lang uitgestelde dakreparatie kan ook tot gevaarlijke situaties leiden als er bij een windvlaag een paar losliggende dakpannen door de lucht vliegen. Die kunnen overal terechtkomen. Op mens of dier of op je auto. Dat zijn scenario’s waar je beslist niet aan wil denken. Voorkom ellende en plan je dakreparatie op tijd. Bel voor een goed advies en vakkundige reparatie: 038-2001049.

Dakpannen vervangen Zwolle

Een keten is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt ook voor een dak met dakpannen. Als er maar een paar ontbreken of los liggen, heeft de wind ook vrij spel op de anderen. Bovendien kunnen ontbrekende dakpannen leiden tot daklekkage, problemen met isolatie en zelfs tocht. Dakpannen vervangen is dus hoog nodig bij een beschadigd dak. Wij zijn dan de aangewezen expert. De vakkundig dakdekkersbedrijven vervangen de dakpannen graag voor je of leggen ze gewoon even recht als dat nodig is. Zo geef je lekkages geen kans en ook de isolatie van je woning blijft op orde. Neem vandaag nog contact op via 038-2001049. Dat kan meteen, want wij zijn 24/7 geopend, ook in het weekeinde.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Zwolle

Wat doet eigenlijk een dakdekkersbedrijf? Om te beginnen verzorgt het reparaties en onderhoud aan het dak. Dat kan elk soort dak zijn; van een puntdak met dakpannen tot een plat dak of zelfs rieten dak. Een goed dakdekkersbedrijf is namelijk ook een rietdekker. Een dakdekkersbedrijf kan ook bij de wens tot een geheel nieuw dak van waarde zijn. Bijvoorbeeld als je zelf een huis bouwt maar het dak - geen onbelangrijk onderdeel - liever aan een professioneel dakdekkersbedrijf overlaat. Maar een dakdekkersbedrijf kun je ook inschakelen voordat er iets aan je dak mankeert. Gewoon om een inspectie te laten uitvoeren als er een storm is geweest of omdat je dak toch al best oud is. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 038-2001049.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Zwolle

Het voordeel van een dak in een hoek is dat het water makkelijker weg kan lopen. Die eigenschap heeft een plat dak vanzelfsprekend niet. Dat er water op blijft staan is niet erg, zolang de dakbedekking nog goed werkt. De meeste dakbedekkingen gaan tientallen jaren mee, maar bij een ouder huis of na een flinke storm kan de dakbedekking aangetast zijn. Een daklekkage kan het vervelende gevolg zijn. Laat het zover niet komen en laat een dakdekker voor een inspectie langskomen. Als reparatie niet helpt kan hij een nieuwe dakbedekking adviseren. Voor een plat dak is Epdm dan een goed materiaal. Dat is synthetische rubber en gaat tot wel 50 jaar mee.

Daklekkage Zwolle

In alle jaargetijden kan het flink waaien en regenen. En die combinatie is niet altijd fijn voor een dak. Een goed dak kan er over het algemeen prima tegen. Maar bij sommige daken bestaat er daklekkage. Vanzelfsprekend kan een lekkage aan het dak voor veel problemen zorgen, want water in je huis tast de muren, het plafond én de inboedel aan. Onderhoud aan je dak en tijdige reparatie kan daklekkage voorkomen. Heb je toch last van daklekkage, pak dan snel de telefoon en bel.