Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Zoetermeer

'Het van de daken schreeuwen', 'uit je dak gaan' en 'je kunt het dak op'. In Nederland hebben we tal van spreekwoorden en gezegde die draaien om het dak. Een goed dak boven je hoofd is immers ook heel belangrijk. Het geeft je veel wooncomfort en een veilig gevoel. Totdat moment dat het begint te druppelen. Oh nee, daklekkage. Dat kan het gevolg zijn van een verouderd dak, een verstopte dakgoot of een storm. En zo zijn er nog een paar andere redenen te verzinnen die allemaal hetzelfde veroorzaken: veel narigheid. Een lekkend dak kan immers de inboedel verzieken en je huis aantasten. Heb je dus last van een lekkage, klein of groot, twijfel geen moment en neem contact op met een betaalbare dakdekker in Zoetermeer op telefoonnummer 079-2002015. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en ook in het weekend. Nog geen lekkage, maar wel het idee dat je dak al flink verouderd is? Neem dan contact op voor een inspectie of een reparatie.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Zoetermeer

Of je nu een rieten dak, plat dak of een dak met dakpannen hebt; zo nu en dan mankeert er wat aan. Misschien is je dak aan vervanging toe of er zijn een paar dakpannen los komen te zitten. Hoe dan ook, met een dakreparatie moet je niet te lang wachten, want dan kan er overlast ontstaan. De bekende daklekkage is dan niet het enige waaraan je moet denken, ook kan het gaan tochten of de isolatie van je huis minder goed werken. Kortom, een dakreparatie die op tijd gebeurt kan veel ellende voorkomen. Heb je door dat je dak is beschadigd, verouderd of dat er dakpannen los liggen, bel dan snel op 079-2002015.

Dakpannen vervangen Zoetermeer

Het makkelijke aan een dak met dakpannen is dat je er een paar gewoon zelf kunt vervangen. Even het dak op klauteren en je bent klaar. Dan sta je er niet bij stil hoe gevaarlijk dat kan zijn. Zeker met een dakpan in je hand sta je instabiel op de ladder en soms te wankelen op het dak. Is het gevaar voor uitglijden alles wel waard? Wij denken van niet. Dakpannen vervangen laat je door een specialist doen. Hij staat dagelijks op het dak en weet precies waar hij mee bezig is. Bovendien beschikt hij over de apparatuur en middelen om het veilig te doen. Dakdekkers in Zoetermeer zijn echte specialisten. Vakkundig dakdekkersbedrijven die wel raad weten met het vervangen van dakpannen. Kostbaar? Soms is de dakpannen recht leggen al genoeg. Zo voorkom je lekkages en zorg je ervoor dat de isolatie van het huis gewaarborgd blijft. Bel ons gerust vandaag nog op 079-2002015, want wij zijn 24/7 geopend.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Zoetermeer

Veel huizen zijn voorzien van een dak met dakpannen. Uit traditie en omdat het mooi staat, gewoon goede bescherming biedt en omdat dakpannen relatief goedkoop zijn. Maar de dakpan is lang niet de enige vorm van dakbedekking. Een bitumen dak komt ook vaak voor, net als een kunststof beplating. Welk type dak het beste is voor jouw woning hangt af van veel factoren. Aan de vorm van het dak, aan de kosten en of je duurzaamheid belangrijk vind. Elke dakbedekking heeft zo zijn bepaalde eigenschappen en voordelen. Een professioneel dakdekkersbedrijf weet precies wat er te koop en is en adviseert je graag. En wil je geen nieuwe dak, maar alleen onderhoud, reparatie of een inspectie ook dan bel je ons op 079-2002015.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Zoetermeer

Daken komen in alle maten en soorten. Misschien heb je wel een plat dak. Zo’n plat dak is van veel verschillende soorten bedekkingen te voorzien. Een van de mogelijkheden is een dak van Epdm. Dat is een afkorting voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. Best lastige termen om te onthouden, maar uiteindelijk is het gewoon synthetisch rubber. Een Epdm-dak geeft een prima bescherming en kan wel tot vijftig jaar mee. Bij het bepalen van het ideale type bedekking voor een plat dak is het vaak slim om niet alleen naar de aanschafprijs te kijken, maar ook naar de kosten van onderhoud en reparatie en naar de levensduur van een dak. Zo kan een duur dak op termijn best voordelig zijn. De dakdekker vertelt je graag welke dakbedekking past bij jouw platte dak.

Daklekkage Zoetermeer

Code rood! Bij slecht weer als hevige slagregens en zware stormen is je dak niet altijd veilig. Daklekkage kan een gevolg zijn. Dan bestaat er één remedie: de dakdekker bellen. Beter nog is de dakdekker al een inspectie te laten uitvoeren aan je dak voordat er problemen zijn. Omdat het dak gewoon al heel oud is of omdat die inspectie lang geleden is gebeurd. Bel24 uur per dag en zelfs in het weekeinde.