Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Vlaardingen

Een dak boven je hoofd is haast een vanzelfsprekendheid. Totdat je last van lekkage krijgt. Dan besef je weer dat een goed onderhouden dak van levensbelang is. Al is het maar omdat lekkage veel schade aan de inboedel kan veroorzaken. Als je last hebt van lekkage, wacht dan geen moment en bel een betaalbare dakdekker in Vlaardingen op telefoonnummer 010-2004073. Wij zijn 24/7 bereikbaar en ook in het weekend kun je ons altijd bellen. Wij staan snel bij je voor de deur om de lekkage vakkundig op te lossen. Ook als je nog geen last hebt van lekkage kun je ons bellen voor een grondige inspectie aan het dak, of een reparatie die lekkage voorkomt.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Vlaardingen

Er zijn leukere dingen te bedenken dan je geld uitgeven aan een dakreparatie. Want zolang er niets lekt, gaat alles nog goed, toch? Totdat een hevige storm en bijbehorende flinke regenbui lekkage veroorzaken. Op dat moment was die dakreparatie het dubbel en dwars waard geweest. Wacht dus niet te lang met een dakreparatie. Losliggende dakdelen kunnen bovendien voor veel schade zorgen op het moment dat een storm opsteekt. Als het niet hard waait, maar alleen hard regent, wordt de staat van het dak ook goed getest. Een dakreparatie die op tijd is uitgevoerd kan dan lekkage voorkomen. Is je dak beschadigd, bel dan altijd gelijk met een betaalbare dakdekker in Vlaardingen op 010-2004073, ook als er nog geen overlast is. Wij komen snel lang voor een dakreparatie.

Dakpannen vervangen Vlaardingen

Een paar dakpannen vervangen doe je natuurlijk gewoon zelf. Wel zo stoer. Of toch liever maar niet? Wie het dak opgaat om dakpannen te vervangen moet zich realiseren dat het gepaard gaat met de nodige risico’s. De combinatie van een steil dak met het dragen van zware dakpannen kan voor vervelende glijpartijen zorgen. En waar houd je je dan alvast? Laat specialistenwerk liever over aan de echte expert, zoals Dakdekker Vlaardingen. Wij zijn een vakkundig dakdekkersbedrijf dat de dakpannen in een mum van tijd vervangt of gewoon recht legt. Dat is niet alleen van belang om de regen buiten te houden, maar helpt ook zeker bij de isolatie van het dak. Bel ons vandaag nog op 010-2004073.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Vlaardingen

een betaalbare dakdekker in Vlaardingen weet alles van daken en dakbedekkingen af, maar is natuurlijk ook een echte specialist in hemelwaterafvoer, of 'hwa'. Zoals de naam al zegt voert het systeem regenwater af naar bijvoorbeeld het riool of een regenton. Essentieel in een hemelwatersysteem is de dakgoot. Die kunnen na jarenlang gebruik scheuren of verstopt raken. Dan werkt de hemelwaterafvoer niet meer naar behoren en kan het water een andere uitweg zoeken. Het mogelijke gevolg: rottende kozijnen en aangetast isolatiemateriaal. Schade aan het plafond behoort ook tot de mogelijk vervelende consequenties. Een professioneel dakdekkersbedrijf maakt de slecht werkende hemelwaterafvoer weer als nieuw.Bel ons vandaag nog op 010-2004073.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Vlaardingen

Het nadeel van een plat dak is dat er water op kan blijven staan. Dat is op zich geen probleem als de dakbedekking waterdicht is. Op het moment dat de dakbedekking verouderd, kan het zijn waterdichte karakter verliezen. Dat leidt nog niet altijd direct tot lekkage, maar dat kan er op den duur wel van komen. Als je in een huis woont met een plat dak waarvan de dakbedekking al vele jaren niet vervangen of gecontroleerd is, vraag dan eens een inspectie aan bij de dakdekker. Hij kan bij een dak dat verouderd is een dak van Epdm aanraden. Dat synthetische rubber beschermt tegen alle weersinvloeden en gaat tot wel 50 jaar mee. De komende tijd hoef je dan niet bang te zijn voor een lekkage. een betaalbare dakdekker in Vlaardingen kan je precies vertellen welke dakbedekking past bij jouw platte dak.

Daklekkage Vlaardingen

Volgens weerkundigen wordt de kans op stevig weer steeds groter. De opwarming van de aarde zou daar aan bijdragen. Stormen worden heftiger en er valt meer neerslag. Het hele jaar door. Het dak van je huis krijgt het dus ook zwaarder te verduren. Een daklekkage zal dan sneller voorkomen. Als je last hebt van een daklekkage, neem dan gelijk contact op met een betaalbare dakdekker in Vlaardingen voor een snelle reparatie. Dat kan 24 uur per dag en ook in het weekend. En komt er een storm aan en twijfel je aan de gesteldheid van het dak. Bel ons dan voor een inspectie, onderhoud of reparatie. Voorkomen is vaak beter dan genezen.