Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Utrecht

Een goed werkend dak boven je hoofd is iets waar je misschien niet vaak bij stilstaat. Totdat je problemen krijgt aan jouw dak. Een lekkage en losse dakpannen komen vaak voor. Wij helpen bij moeilijkheden aan je dak en leggen nieuwe daken. Wij brengen je in contact met een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat 24 uur per dag voor je klaarstaat. In het midden van het land zijn dakdekkers van Superdak werkzaam. In de omgeving en in de stad Utrecht bouwen wij nieuwe daken en lossen wij lekkages op. Of je nu woonachtig bent in het oude stadscentrum van Utrecht, of in de omgeving van deze historische stad. Wij zijn werkzaam op elk niveau en zijn gespecialiseerd in alle soorten en vormen van daken. Wij leggen nieuwe daken en geven je huis een nieuwe uitstraling. Of je nu in een nieuwbouwhuis woont of in een gedateerde arbeiderswoning uit de vorige eeuw, wij herstellen en repareren alle daken. Voor persoonlijk advies over je dak en het aanvragen van een opmaak over de prijs en betaling kunt je ons contacteren via 030-2006128.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Utrecht

Heb je problemen aan het dak? Neem contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereid om je te helpen. Wij werken snel en vinden het probleem aan je dak in no-time. Of je dak nu een kleine kitbeurt nodig heeft, of dat het hele dak vervangen moet worden: voor alle problemen aan je dak kunt je ons bellen. Een dakreparatie verschilt natuurlijk per huis. Ieder dak is anders en wij kunnen ons aanpassen aan je dak. Een persoonlijk gesprek over de prijs voor de arbeid kun je telefonisch aanvragen via 030-2006128.

Dakpannen vervangen Utrecht

Is je huis toe aan een nieuw dak of wil je je net gekochte huis voorzien van een beter dak? Wij vervangen dakpannen in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat je huis er weer fris en nieuw uitziet en je huis goed bescherm. Nieuw dakpannen kopen doen wij voor je. Naast het leggen van de nieuwe dakpannen zorgen wij ook voor een optimalisatie van de isolering. Nieuwe dakpannen en isolatie zit in ons pakket en wij zorgen dat je huis helemaal veilig is tegen weer en wind. Door een betere isolatie bespaar je ook nog eens op energiekosten. Nieuwe dakpannen op je huis? Bel ons!

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Utrecht

Onze dakdekkersbedrijven werken graag en veel in Utrecht. Ze komen veel verschillende daken tegen. Het is een unieke stad om in te werken. Van erg oude en versleten daken tot nieuwe daken leggen bij een nieuwbouwhuis. Zij werken altijd snel en zijn een professioneel bedrijf met een vakkundige werkwijze.

Dakbedekking plat dak Utrecht

Voor platte daken hebben wij een andere werkwijze. Het leggen van een plat huisdak is een andere specialisatie dan het leggen van schuine daken. Bij platte daken komt statistisch gezien vaker een lekkage voor. Dit kan komen doordat er op het dak plasjes met water ontstaan na een regenbui. Het is daarom erg belangrijk dat bij platte daken de hemelwaterafvoer optimaal is. Wij vervangen platte daken en repareren problemen bij platte daken. Tijdens het werk zorgen wij dat het waterafvoer wordt geoptimaliseerd. Op deze manier voorkomt je een volgende lekkage.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Daklekkage Utrecht

Na zware regenval regent het telefoontjes op ons kantoor. Onheil door water komt vaak voor en dient snel verholpen te worden. Wanneer je lang blijft wachten met een lekkage kan het probleemgebied zich vergroten. Hierdoor worden de kosten alleen maar duurder. Van een dakreparatiekitbeurt tot een heel dak vervangen door een lekkage. Wij sporen de oorzaak van de lekkage altijd snel op en kunnen het probleem zo snel en vakkundig oplossen. Een lekkage bij de dakkapel kunnen wij ook voor je oplossen. Een dakkapel lekkage kan ontstaan wanneer de kit veroudert en niet goed meer werkt. Wij kitten de dakkapel opnieuw en je dakkapel is weer bestand tegen een regenbui.

Voor al je vervelende kwesties aan het huisdak zijn wij in als dakdekkersbedrijf in Utrecht beschikbaar. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in problemen aan het dak en lossen deze snel en vakkundig voor je op. Of je nu een lekkage wilt verhelpen of je dak wilt voorzien van nieuwe dakpannen, wij staan voor je klaar. De kosten voor een renovatie aan het dak of dakreparatie verschillen per dak. Voor persoonlijk advies, een prijsindicatie en het aanvragen van een prijsberekening kun je ons telefonisch bereiken via 030-2006128.