Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Sneek

Wat doet een dak? Het beschermt je tegen kou, hitte en andere weersinvloeden. Althans, als het dak in uitstekende conditie is. Als het dak door ouderdom of stormschade niet meer zo goed functioneert, kan er daklekkage ontstaan. Dat is geen pretje omdat de inboedel en de wanden en plafonds het dan zwaar te verduren krijgen.

Bij lekkage moet je dus meteen actie ondernemen en een dakdekker in Sneek bellen op telefoonnummer 0515-221021. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en ook in het weekend, omdat we je snel en vakkundig willen helpen. Je hoeft overigens niet te wachten op lekkage voordat je ons kunt bellen. Ook als je benieuwd ben naar de staat van je dak, komen wij graag langs voor onderhoud of inspectie. Wij zijn te bereiken op 0515-221021.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Sneek

Om je woongenot niet te verpesten en om de waarde van je huis niet te laten dalen is periodiek onderhoud aan je huis heel belangrijk. Echter maken veel mensen daar geen of te weinig geld voor vrij. Dat geldt ook voor het dek. Zolang het niet lekt, is het nog in orde, toch? Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, is het slim om af en toe het dak te laten inspecteren. Bijvoorbeeld als je in een wat ouder huis woont er een aantal flinke stormen is gepasseerd. Ook al heb je nog geen last van lekkages, maar is er wel wat schade aan het dak, kies dan voor een dakreparatie. Dan voorkom je dat de schade erger wordt en dat je veel meer geld kwijt bent. Bovendien kunnen losliggende dakdelen, zoals dakpannen, voor gevaarlijke situaties zorgen. Voorkom gevaarlijke scenario’s en bel op tijd de expert voor een dakreparatie.

Dakpannen vervangen Sneek

Een paar losliggende dakpannen leg je zelf wel even recht. Ladder pakken, het dak op en je bent weer klaar. Toch is het niet aan te raden om zelf dakpannen recht te leggen of te vervangen. Een dak kan glad zijn en met een paar dakpannen onder je arm ben je zo je evenwicht kwijt. En spontane hoogtevrees is ook al niet bevorderlijk voor je evenwichtsorgaan. Dakpannen vervangen kun je het best overlaten aan de expert. Een professionele dakdekker heeft alle kennis en apparatuur in huis om veilig het dak om te gaan. Dakpannen vervangen is immers zijn dagelijkse werk. Tegelijkertijd kijkt de dakdekker meteen hoe de rest van het dak erbij ligt. Wel zo fijn gevoel om te weten dat je dak echt in orde is. Wij zijn dat vakkundige dakdekkersbedrijf dat je inschakelt om dakpannen te vervangen. Een paar nieuwe dakpannen geven lekkages geen kans en bovendien houd je de isolatie van je woning in tact. Bel ons vandaag nog op 088-1881210. Wij zijn 24/7 open, ook in het weekeinde.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Sneek

De expertise van een dakdekkersbedrijf schakel je niet alleen in bij problemen in het dak. Een dakdekkersbedrijf weet namelijk ook alles over de hemelwaterafvoer. Hemelwater is natuurlijk een mooi woord voor neerslag zoals regen, hagel en sneeuw en elk huis heeft een systeem dat het afvoert naar een riool of regenton. Dat laatste is overigens wel zo milieubewust, want dan kun je de plantjes ermee water geven. Een hemelwatersysteem kan verstopt raken, bijvoorbeeld als de dakgoot vol met herfstblaadjes ligt. Ook scheurt een goot wel eens. Dan kan hemelwater wegen kiezen die je niet wenst. Dat kan rottende kozijnen veroorzaken of isolatiemateriaal aantasten. Neem dus ook voor je hemelwaterafvoer contact op met ons. Bel ons op telefoonnummer 0515-221021.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Sneek

Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. Ooit van gehoord? Het is de naam die hoort bij de afkorting Epdm. En Epdm is een dakbedekking dat onder meer goed geschikt is voor een plat dak. Het is namelijk een synthetisch rubber dat zeer elastisch is en uitstekend beschermt tegen alle weersinvloeden. Daarbij gaat het ook nog eens vijftig jaar mee. Weten welke andere dakbedekkingen goed te combineren zijn met een plat dak? Neem dan contact op.

Daklekkage Sneek

De aarde warmt op, dat weten we inmiddels. Het lijkt er sterk op dat het invloed heeft op een veranderend klimaat. Regenbuien worden heftiger en stormen sterker. Dan is een goed dak op je huis van levensbelang. Voor je het weet heb je anders daklekkage en dat staat synoniem voor een hoop ellende. Water in je huis kan de woning zelfs onbewoonbaar maken. Krijg je te maken met daklekkage, bel dan snel Dakdekker Sneek voor een reparatie.