Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Leeuwarden

Het hoeft maar te stormen en voor je het weet heb je een heuze daklekkage of mis je een aantal pannen. Ons dakbedrijf Superdak herstellen en vervangen daken. Of je nu gaat verbouwen en een nieuwe dakbedekking wilt, of dat je problemen hebt met jouw woonbekapping. Wij helpen graag en lossen problemen met jouw woonbekapping snel en vakkundig op. In het uiterste noorden van het land zijn wij beschikbaar voor alle problemen en vragen over jouw eigen woonbekapping. In Leeuwarden en omgeving kennen wij de beste dakdekkers. Bel direct een dakdekkersbedrijf dat er altijd als de kippen bij is en problemen snel kan opsporen en in een treinvaart kan herstellen. Wij doen arbeid zowel in het stadscentrum van Leeuwarden, als in de buiten gelegen wijken en directe omgeving. Of je nu midden in de stad problemen hebt met jouw woonbekapping, of afgelegen op een boerderij woont, wij weten je te vinden en kunnen helpen. Wij hebben een ruim aanbod aan services. Van het herstellen van wateronheil, vernieuwen van dakpannen tot het leggen van unieke woonbekappingen. Voor een persoonlijke offerte kun je bellen naar: 058-2037046.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Leeuwarden

Elk probleem aan de woonbekapping kunnen wij oplossen. Een dakreparatie is een professionele klus dat je uit handen wilt geven. Laster het dakprobleem niet door zelf de dakachtige woonbekapping op te gaan. Wij kunnen het unieke probleem van het dak snel opspeuren en daadkrachtig herstellen het direct. Reparaties aan de woonbekapping kunnen bestaan uit het herstellen van lekkages, vernieuwen van dakpannen of het dak kitten. De kosten voor deze services verschilt per dak. De prijs voor de reparatie van het dak verschilt daarom per dak. Telefonisch kunnen wij een offerte aanmaken en de kosten van de klus bespreken.

Dakpannen vervangen Leeuwarden

Jouw huis kun je een nieuwe ambiance geven met nieuwe dakpannen. Dakpannen vervangen kan puur vanuit esthetisch oogpunt, maar ook tijdens een verbouwing of bij ernstige problemen met het dak. Of je nu een schuin of plat dak hebt, wij kunnen de dakpannen vervangen en jouw dak opnieuw bedekken. Nieuwe dakpannen laten leggen is een intensieve klus. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en kunnen in veel gevallen diezelfde dag terecht. Bekijk onze website voor meer informatie over het vervangen van de dakpannen en nieuwe dakpannen plaatsen. Het is een bijzondere klus waarmee je jouw een tweede leven kunt geven.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Leeuwarden

Wij zijn een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Leeuwarden dat de omgeving goed kent en gespecialiseerd is in de huizen in de regio. Of het nu gaat om een oude boerderij in de dorpen of om een nieuwbouwhuis in de stad. In Leeuwarden zijn wij bekend en werken wij graag aan het verbeteren en herstellen van daken. Wij zijn altijd open en bereikbaar. Wij hanteren een 24-uurs service en zijn ook in het weekend beschikbaar. Je hoeft dus nooit lang met een lekkage te zitten wachten.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Dakbedekking plat dak Leeuwarden

Het vervangen, herstellen en leggen van een plat dak vergt een andere aanpak dan een schuin dak. Een lekkage bij een plat dak is anders om te herstellen dan bij schuine daken. Ook bij platte daken kunnen wij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte, als schuine daken. Wij weten de lekkage snel te vinden en zullen de hemelwaterafvoer bevorderen wij platte daken. Water kan bij platte daken vaak blijven staan en een lekkage veroorzaken. Door de hemelwaterafvoer te bevorderen zorgen wij dat een volgende lekkage te voorkomen is. Ook het leggen van platte daken en dakpannen vervangen bij daken doen wij op professionele wijze. Of je nu een schuin of plat dak hebt, wij helpen je met alle problemen.

Daklekkage Leeuwarden

Lekkage is een van de meest voorkomende problemen bij daken. Wanneer jouw dakbedekking gedateerd is, kan het moeilijker een lekkage tegenhouden. Wij kunnen het dak volledig vervangen en de hemelwaterafvoer bevorderen om lekkages te voorkomen. Het opsporen van een lekkage is de eerste stap. Is de oorzaak klein genoeg, dan vervangen en herstellen wij alleen het probleem en de oorzaak van de lekkage. Is het een blijvend probleem? Dan zullen wij het dak vervangen om uitbreiding van de lekkage te voorkomen.

Voor al jouw problemen met jouw dak zijn wij beschikbaar in Leeuwarden en omgeving. Wij bieden professionele dakbedekking services en werken snel en vakkundig. Wij zijn een betrouwbaar dakdekkersbedrijf en zijn zeven dagen per week bereikbaar. Voor meer informatie over onze service kun je terecht op onze website. Hier vind je tot in detail beschreven hoe wij te werk gaan. Wil je informatie op maat over jouw dak of een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 058-2037046. Wij staan 24 uur per dag voor jou klaar.