Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Hoorn

Zoek je een goede dakdekker in de regio Hoorn? Een echte vakman die netjes werkt, kwaliteitsmaterialen gebruikt en bovendien garantie geeft? Voor alle dakwerkzaamheden zoals dakpannen vervangen, plat dak vernieuwen of dakgootreparatie kun je een beroep op ons doen. Sterker nog, een dakdekker in Hoorn is via het nummer 0229-317036 altijd bereikbaar! Heb je een dakdekkers bedrijf nodig met spoed? Heb je een lekkage aan jouw plat dak of wil je dat wij per direct een waterlekkage opsporen? Voor een goede betaalbare dakdekker kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week met 0229-317036 bellen. Ook in de weekeinden en op alle feestdagen zijn wij bereikbaar. Sommige dakreparaties moeten meteen worden uitgevoerd om grotere schade te voorkomen en wij weten dat als geen ander. Wij zijn je dan ook altijd graag van dienst.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Hoorn

Voor het vakkundig repareren van daken ben je bij dakdekker Hoorn op het juiste adres. Wij hebben een jarenlange ervaring met het repareren en renoveren van alle soorten daken. Onze dakwerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van dakreparatie, aanbouw en renovatie. Wij beschikken over alle moderne gereedschappen en onze dakdekkers weten daar ook mee om te gaan. Het vakkundig repareren van PVC-daken, Bitumen-, Leien- en EPDM-daken behoort tot de expertise. Onze dakbewerkers verstaan hun vak en een van onze laatste projecten was een heuse stolpboerderij. In de regio Hoorn hebben wij dan ook een naam hoog te houden en daar zijn we best een beetje trots op. Is jouw dak toe aan onderhoud of reparatie? Vraag dan vrijblijvend een controle aan. Voor een afspraak met een expert kun je ons altijd bellen.

Dakpannen vervangen Hoorn

Uiteraard hebben wij in de regio Hoorn veel ervaring in het leggen van dakpannen. Zijn er één of meerdere dakpannen stuk of weggewaaid en wil je nieuwe dakpannen laten leggen? Onze experts vervangen dakpannen en kunnen trouwens ook dakpanplaten leggen. We werken met alle formaten dakpannen van hoge kwaliteit en hoe schuin jouw dak ook is: onze afwerking is altijd prima verzorgd. Indien nodig kunnen wij trouwens ook de draagconstructie waarop jouw dakpannen bevestigd zijn herstellen of (gedeeltelijk) vervangen. Dakpannen vervangen en isolatie bevestigen of een heel pannendak leggen? Na een bezoek van een dakbedrijf in Hoorn kun je weer voor jaren zorgeloos genieten van jouw dak met waterdicht gelegde dakpannen.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Hoorn

Onze dakbewerkers verrichten dakwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren en bieden garantie op de montage, de dakbedekking en alle materialen. Als dat al niet mooi is? Het wordt nog beter, want je kunt bovendien rekenen op een glasheldere offerte. Ook de oplevering vind je tot op de dag nauwkeurig in al onze offertes. Bij dakdekker Hoorn houden wij van duidelijke afspraken. Onze prijzen zijn bijzonder concurrerend ten opzicht van andere dakdekkersbedrijven. We hebben de beschikking over een uitgebreid team dakdekkers met hun eigen specialisaties. Wij kunnen dus ook iedere klus aan! We werken snel, vakkundig en gegarandeerd goed. Zoek je een 24-uurs dakdekker in Hoorn of de regio? Je kunt ons altijd bereiken via 0229-317036.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Dakbedekking plat dak Hoorn

Platte daken zijn, waar het dakwerken betreft, een verhaal apart. Wil je een plat dak laten vernieuwen? Wij werken in West Friesland met alle soorten dakbedekking voor platte daken. Ook voor advies over de meest geschikte materialen voor jouw dak, kun je altijd een beroep op ons doen. Onze expertise omvat onder andere het vervangen van bitumen en EPDM. Ook voor het aanleggen van een hemelwaterafvoer voor een plat dak of zelfs het aanbouwen van een extra verdieping op jouw platte dak ben je bij ons dakbedekking bedrijf op de juiste plek. Wil je weten wat voor een plat dak vervangen de kosten per m2 zijn? Of ben je geïnteresseerd in de prijs van platte dakpannen? Je kunt bij ons helemaal vrijblijvend een dakdekker offerte aanvragen.

Daklekkage Hoorn

Heb je een daklekkage in de regio Hoorn en zie je al druppels vallen? Geen nood want na jouw telefoontje komt een team van vakkundige dakbewerkers meteen naar je toe! Het snel repareren van dak lekkages is één van onze specialiteiten. Weet je niet precies waar het lek zit en waar de wateroverlast vandaan komt? Een waterlekkage opsporen is voor onze dakwerkers allang routine. De serviceauto's van ons dakdekkersbedrijf zijn uitgerust met alle benodigde materialen voor het vlot repareren van een hoge of minder hoge dak lekkage. Bel je voor een dakkapel lekkage of wil je dat we een lekkage aan een schuin dak repareren? Zelfs op het hoogste punt van je dak repareren wij je daklekkage snel en deskundig. Wij maken bij onze reparaties gebruik van de meest hoogwaardige materialen en je krijgt van ons een volledige garantie op de werkzaamheden. Voor snelle reparaties van daklekkages in de regio Hoorn kun je altijd bellen met 0229-317036!