Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Hengelo

Ben je op zoek naar een gecertificeerde en vakkundige dakdekker in Hengelo? Zoek dan niet langer. Onze dakdekkers in Hengelo zijn echte specialisten als het aankomt op dakbedekking en andere dak gerelateerde klussen. Met enthousiasme en vaardigheid zorgen onze dakdekkers voor een top resultaat. En dat tegen een zeer lage prijs! Bij ons kun je terecht wanneer je zoekt naar kwaliteit voor een goede prijs. Wij zijn transparant en klantvriendelijk. Wil je een reparatie aan je dak laten verrichten? Heb je last van lekkage? Of heb je een bouwproject lopen? Aarzel niet om te bellen. Je kan bij ons altijd vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Op die manier kun je zelf vergelijkingen doen en kijken of onze dienstverlening past bij jouw plannen. Neem dan contact op met het volgende nummer: 074-2051096.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Hengelo

Flinke hagelbui gehad? Heeft het gestormd en is er een tak op uw dak gewaaid? Sprake van slijtage door ouderdom? Dit zijn allemaal klussen waar onze dakdekkers in Hengelo raad mee weten. Dit soort reparaties behoren tot de expertise van onze mensen. Met vakkundigheid en maatwerk zorgen zij ervoor dat jouw dak er weer keurig uit komt te zien. Ben jij benieuwd naar de kosten voor reparaties aan het dak? Aarzel dan zeker niet om even te bellen. Vragen worden beantwoord, en offertes zijn gratis! Bellen kan zeker naar 074-2051096.

Dakpannen leggen Hengelo

Het leggen van dakpannen is een klus die vraagt om nauwkeurigheid. Het is immers niet makkelijk om te zorgen voor een stevig dak dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Gelukkig kunnen onze mensen in Hengelo dit erg goed. Zij zorgen voor een optimaal resultaat. Geen last van lekkage, geen last van wegwaaiende dakpannen en bovenal: een dak om trots op te zijn! Ben je benieuwd naar de kosten voor het leggen van dakpannen per vierkante meter? Vraag dan een gratis offerte aan via de telefoon. Neem dan contact op met het volgende nummer: 074-2051096.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Hengelo

Een goed dakdekkersbedrijf in Hengelo met ruim verstand van zaken: zo kun je ons goed omschrijven. Met treffende dienstverlening zorgen wij voor een fantastisch resultaat. Het maakt niet uit om wat voor dak het gaat. Onze dakdekkers in Hengelo zijn thuis in zowel platte daken als puntdaken. Kleine daken, grote daken, afvoersystemen of isolatielagen: het maakt niet uit. Bij ons kun je terecht, 7 dagen per week, 24 uur per dag! Vraag een offerte aan om een beeld te krijgen van de kosten. Bel snel naar 074-2051096.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Dakbedekking plat dak Hengelo

Zoals je al hebt kunnen lezen weten onze dakdekkers in Hengelo zeker raad met een plat dak. Zij beschikken over de juiste techniek en kennis om een plat dak te bedekken. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat jouw platte dak netjes wordt en waterdicht. Ook leggen zij een afvoersysteem aan zodat regenwater weg kan lopen. Ben je benieuwd naar de prijs per vierkante meter voor het bedekken van platte daken? Schroom dan niet om even te bellen en een gratis offerte aan te vragen. Bel naar 074-2051096.

Daklekkage Hengelo

Lekkage is een probleem dat behoorlijk uit de hand kan lopen. Het begint immers met een klein beetje waterschade, maar kan uitmonden in een rottend plafond. Zoals je misschien al kan begrijpen wordt het steeds duurder om dit op te lossen, naarmate je langer wacht. Schakel dus zo spoedig mogelijk een dakdekker in. In sommige gevallen kan het zo zijn dat je lekkage aan het begin nog niet ziet. Dan is het handig om af en toe een inspectie uit te laten voeren. Onze dakdekkers in Hengelo kunnen tegen een geringe prijs een periodieke check uitvoeren. Ben je benieuwd naar de prijs hiervoor? Telefonisch kun je een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen! Bellen kan naar: 074-2051096.