Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Helmond

Ben je op zoek naar een echte dakspecialist in Helmond? Een dakdekker die ervoor zorgt dat jouw dak er weer netjes uit komt te zien na beschadigingen? Of een prachtig nieuw dak voor je kan aanleggen? Bij ons zit je helemaal goed. Onze dakdekkers in Helmond leveren altijd de beste kwaliteit. Zij hebben grote kennis van het vak en weten precies wat jij als klant nodig hebt. Ben je benieuwd naar de kosten voor onze diensten? Dan is het altijd mogelijk om geheel vrijblijvend een gratis offerte aan te vragen. Zo kun je kijken of onze diensten passen bij jouw budget, of vergelijken met andere dakdekkersbedrijven. Bij ons kun je er in ieder geval van uitgaan dat alle dienstverlening van hoge kwaliteit is. Bel dan snel met het volgende nummer: 0492-238013

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Helmond

Helaas is het zo dat daken beschadigd kunnen raken. Dit kan bijvoorbeeld komen door weersomstandigheden. Denk aan dakpannen die van het dak afgewaaid zijn, of gebroken dakpannen door een flinke hagelbui. Dit zijn bij uitstek klussen die je aan onze dakdekkers in Helmond over kan laten. Wanneer er bij jou schade aan het dak is, kun je altijd telefonisch contact opnemen met onze service. 24 uur per dag staan wij voor je klaar in Helmond, 7 dagen per week. Een van onze mensen is snel bij je en inspecteert de schade. Vervolgens wordt er een plan gemaakt voor het herstellen van de schade, en kan het werk beginnen. Interesse? Bellen kan zeker naar 0492-238013.

Dakpannen leggen Helmond

Het leggen van dakpannen is een klus die vraag om nauwkeurigheid. In Nederland hebben we immers vaak met slechte weersomstandigheden te maken. Het is dus van belang dat de dakpannen stevig geplaatst worden. Daarnaast is het natuurlijk ook wel zo fijn als alles er netjes uit ziet. Onze dakdekkers in Helmond weten precies hoe zij dakpannen netjes en stevig plaatsen. Ben je benieuwd naar de prijs per vierkante meter? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis een offerte aan. Dit kan telefonisch. Interesse in de diensten van onze dakdekkers in Helmond? Neem dan contact op met het volgende nummer: 0492-238013

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Helmond

Er zijn veel dakdekkersbedrijf die slechte werkzaamheden leveren, tegen een te hoge prijs. Dit is bij ons absoluut niet het geval. Onze dakdekkers in Helmond zijn betrouwbaar en werken hard. Met kernwaarden als klantgerichtheid, betaalbaarheid en kwaliteit zorgen wij voor optimale resultaten. Moet er iets gebeuren aan jouw dak? Dan is het zeker handig om ons te bellen. Een van onze medewerkers kan je dan informeren over de mogelijkheden. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis. Bel snel naar 0492-238013.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Dakbedekking plat dak Helmond

Ben je van plan om binnenkort een plat dak te laten bedekken? Dakdekking voor platte daken is een van onze specialisaties. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Helmond hebben wij hier gedegen kennis van. Het bedekken van platte daken vraagt om veel zorg. Het dak moet immers zeer goed waterdicht gemaakt worden. Nauwkeurigheid is hierbij key. En dat is precies wat onze mensen hebben. Heb je interesse in onze diensten in Helmond? Bel naar 0492-238013.

Daklekkage Helmond

Is er bij jou sprake van lekkage? Dan weet je vast hoe lastig dit kan zijn. Natte vloeren, rottend houtwerk. Ontzettend vervelend. Het is belangrijk om snel in te grijpen bij daklekkage. Het probleem kan immers flink uit de hand lopen. Wil je dit voorkomen? Schakel dan snel een van onze dakdekkers in. Bellen kan naar: 0492-238013.