Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Dordrecht

Negen van de tien mensen staat nooit op het dak. En waarom zou je ook? Toch is het slim in de gaten te houden of het dak van je huis in goede staat is. Zeker na een storm. Zo voorkom je lekkage. Bovendien helpt een stevig dak bij de isolatie van je huis. Laat het dak van je woning dus regelmatig inspecteren, zeker als je in een wat ouder huis woont. Voor een vakkundige inspectie bel je telefoonnummer 078-2001032 voor een betaalbare dakdekker in Dordrecht. Dat is ook het nummer voor als je last hebt van daklekkage. Wij zijn snel, vakkundig en betrouwbaar en bovendien 24 uur bereikbaar. Ook in het weekend.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Dordrecht

Een dakreparatie is iets wat je het liefst uitstelt wanneer je nog geen overlast hebt. Toch is het slim om met een dakreparatie niet te lang te wachten. Losliggende dakdelen, zoals dakpannen, kunnen bij een volgende storm namelijk nog verder losraken en grote schade veroorzaken aan het dak of de omgeving. Stel je voor dat een dakpan op de mooie auto van de buurman valt. En wachten met een dakreparatie totdat er flinke regenbui overkomt is al evenmin een aanrader. Als je erachter komt dat het dak de grote hoeveelheid neerslag toch niet aankon, ben je natuurlijk al veel te laat. Heb je dus schade, of losliggende dakdelen maar nog geen overlast? Bel dan gelijk: 078-2001032. Wij staan in no-time bij je op de stoep.

Dakpannen vervangen Dordrecht

Als er een storm is geweest is het slim om even het dak te inspecteren als dat makkelijk kan. Gewoon door het zolderraam even te openen of door van straatniveau omhoog te kijken. Zelf op het dak klimmen is dan geen aanrader, want dat is behoorlijk gevaarlijk. Moeten er dakpannen vervangen worden, bel dan snel de professionele dakdekker. Een beetje spoed is wel vereist, want bij een volgende storm of zware regenbui kun je anders meer schade aan je dak krijgen. En dat kan weer leiden tot daklekkage. Gelukkig staan we altijd voor je paraat. Wij zijn immers 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op telefoonnummer: 078-2001032.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Dordrecht

Wij kennen veel specialisten in het aanleggen van een hemelwaterafvoer. Zo'n 'hwa' voert het regenwater af naar een put, ton of riool en is meestal van zink gemaakt. Tegenwoordig zijn er ook varianten van plastic in omloop. Een belangrijk onderdeel in het hemelwatersysteem is de dakgoot. Een groot probleem bij dakgoten is dat ze na verloop van tijd verstopt raken of zelfs scheuren. Dan kunnen er lekkages komen die schade aan het huis veroorzaken. Kozijnen kunnen gaan rotten en isolatiemateriaal wordt aangetast. In erge gevallen kan een defecte hemelwaterafvoer zelfs leiden tot grote schade aan het plafond. Gelukkig weet het erkende dakdekkersbedrijf wel raad met een verstopte of verouderde hemelwaterafvoer. Bel ons gerust vandaag nog op het telefoonnummer 078-2001032.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Dordrecht

Op een plat dak blijft natuurlijk water liggen. Het is daarom van groot belang dat de dakbedekking van een plat dak waterdicht is. Zeker als je in een wat ouder huis met een plat dak woont, kan die waterdichtheid aangetast zijn. Sommige dakbedekkingen gaan immers zo'n 25 jaar mee, sommige langer. Ben je er niet zeker van of de dakbedekking op je platte dak er nog even mee door kan, neem dan contact op met een dakdekker in Dordrecht die je precies vertelt welke dakbedekking voor een plat dak het beste past bij jouw voorkeuren. Daarbij kijken we naar de gewenste levensduur en prijzen. Vanzelfsprekend kunnen wij de dakbedekking voor jouw platte dak van A tot Z regelen.

Daklekkage Dordrecht

Een flinke regenbui kan in elk seizoen plaatsvinden. Een forse storm ook. Zeker als een flinke wind gepaard gaat met hevige neerslag bestaat er de kans op daklekkage. Dat is erg vervelend omdat een lekkage natuurlijk veel schade aan de inboedel kan opleveren. Bij een daklekkage moet je dus voortvarend te werk gaan en direct contact opnemen. Hoe sneller wij langs kunnen komen, hoe kleiner de kans op schade is. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn, ook in het weekend, hoef je een bij een daklekkage dus nooit te wachten met bellen. Bel ook gerust als er nog niets aan de hand is, maar het weerbericht meldt dat er later in de week een storm of zware neerslag op komst is. Wij inspecteren het dak vakkundig en brengen waar nodig reparaties aan. Zo ben je altijd goed voorbereid en voorkom je een daklekkage.