Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Den Haag

'Je kunt het dak op', dat is nooit aardig om tegen iemand te zeggen, behalve tegen de professionele dakdekker. Die gaat graag het dak op. Om te kijken of er geen dakpannen ontbreken of om te zien of de dakbedekking nog doet waar het voor bestemd is. Een dak dat verouderd of beschadigd is kan veel problemen veroorzaken. Daklekkage is de voornaamste. Water dat naar binnen sijpelt kan een woning zelfs onbewoonbaar maken, maar op z'n minst levert het vochtproblemen en misschien wel schade aan het meubilair op. Daklekkage moet je dus zien te voorkomen. Bel een dakdekker in Den Haag op telefoonnummer 070-2002078. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zelfs in het weekend kun je ons gewoon bellen. Dan staan we vervolgens snel bij je op de stoep met vakkundige hulp. Ook als je nog geen lekkage hebt, maar wel het idee dat er iets aan je dak mankeert, kun je ons altijd bereiken. Bijvoorbeeld voor onderhoud of inspectie.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Den Haag

Goed onderhoud aan je huis biedt veel voordelen. De waarde van je huis blijft hoog en de kansen op gebreken zijn miniem. Onderhoud kost ook geld en daarom wachten veel mensen er te lang mee. Dat geldt zeker ook voor het dak. Want waarom zou je er geld aan spenderen zolang het niet lekt? Maar als het dak gaat lekken, ben je vaak al te laat. Dan is de schade groot en heb je er spijt van dat je niet op tijd hebt gebeld voor dakreparatie. Dakreparatie voorkomt ook dat er losliggende dakdelen zoals dakpannen de rondte in vliegen bij een volgende storm. Dat is natuurlijk heel gevaarlijk, want je weet nooit wat een zware dakpan raakt. Je auto, of erger. Voorkom dus gevaarlijke situaties en bel tijdig voor een grondige dakreparatie. Wij zijn te bereiken op 070-2002078.

Dakpannen vervangen Den Haag

Als je weet dat er paar dakpannen missen, kun je even het dak opklimmen en ze zelf vervangen. Maar dat lijkt makkelijker dan gedacht. Een aantal dakpannen vervangen is vaak best gevaarlijk. Het dak is hoog, steil en kan glad zijn. En als je wegslipt, waar houd je je dan aan vast? Dakpannen vervangen is dus echt een klusje voor de expert. Een professionele dakdekker heeft immers alle ervaring, kennis én apparatuur in huis om het dak veilig te betreden. Dakpannen vervangen is wat hij dagelijks doet. Een ander voordeel van de dakdekker is dat hij met een timmermansoog ziet wat er nog meer schort aan het dak. Je dak wordt dus meteen grondig geïnspecteerd. Dat is wel zo’n fijn idee. Als je dakpannen wilt laten vervangen, bel ons dan op 088-1881210. Wij zijn 24/7 open, dus ook in het weekeinde.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Den Haag

Een dakdekkersbedrijf is van alle markten thuis. Ze kunnen een dak repareren, de dakbedekking compleet vervangen of langskomen voor onderhoud of inspectie. Ook als je huis over een prachtig rieten dak beschikt, is het dakdekkersbedrijf dé specialist om in de arm te nemen. Een gerenommeerd dakdekkersbedrijf is namelijk ook een professioneel rietdekker. Overigens gaat een rieten dak ongeveer dertig jaar mee, dus zit je dak ongeveer aan die termijn, contacteer ons snel. Verder is het verstandig om een dakdekkersbedrijf in te schakelen als je zelf een huis bouwt. Ook interesse in vervanging, reparatie, onderhoud of inspectie van je dak of dakbedekking bel dan het professionele dakdekkersbedrijf; Dakdekker Den Haag. Wij zijn 24/7 te bereiken op telefoonnummer 070-2002078.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Den Haag

Veel huizen in Nederland hebben een plat dak. Zo’n plat dak kun je laten bekleden met tal van bedekkingen. Een populaire soort is Epdm. Ze noemen het ook synthetisch rubber, want dat is het. Een dakbedekking van Epdm heeft tal van voordelen. Een meest genoemd voordeel is dat het wel vijftig jaar meegaat. Zo lang gaan overigens niet alle dakbedekkingen mee, maar daarom bestaan er ook verschillen in prijs. Voor elk budget en elke wensen bestaat wel een dakbedekking. De dakdekker in Den Haag weet precies wat er mogelijk is.

Daklekkage Den Haag

Als we de weerkundigen mogen geloven volgt er vaker extreem weer. Dat zijn onder meer zware stormen en hevige regenval. In zo’n klimaat is het hebben van een sterk dak op je huis belangrijker dan ooit. Dat voorkomt daklekkage en alle bijkomende narigheid. De professionele dakdekker zorgt er voor dat je dak er goed bij ligt. Daklekkage krijgt zo minder kans, waardoor je comfortabel woont, ook als er weer een code rood geldt voor een flinke wind of hoosbui. Krijg je toch te maken met een lekkage aan het dak, bel dan snel een dakdekker in Den Haag voor een reparatie. Wij zijn 24/7 te bereiken op telefoonnummer 070-2002078.