Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Den Bosch

Een dak zit niet zomaar op een huis. Het zorgt ervoor dat we veilig en comfortabel kunnen wonen zonder dat de weersinvloeden vat op ons krijgen. Hoe prettig het is om een dak boven je hoofd te hebben, merk je pas echt op het moment dat het dak niet meer doet waar het voor bestemd is; het lekt. Een lekkage is erg vervelend omdat het je huis onbewoonbaar kan maken. Ook kan het de inboedel grote schade veroorzaken. Wij zijn dag en nacht te bereiken en ook in het weekeinde. We staan ook razendsnel bij je op de stoep om vakkundig het probleem aan je dak op te lossen. Heb je lekkage? Aarzel dan geen moment en bel: 073-2001059.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Den Bosch

Ook als je dak nog niet lekt kan een dakreparatie al erg nodig zijn. Daardoor voorkom je problemen als het dak een keer wel grondig wordt getest door een stortbui of een fikse storm. Dan kan lekkage ontstaan en dan ben je al te laat. Als je merkt dat het dak niet meer in goede staat is, overweeg dan een dakreparatie. Hoe eerder je dat doet, hoe beter. Een betrouwbaar en stevig dak kan ook andere problemen voorkomen. Als er bijvoorbeeld dakdelen los liggen, zoals dakpannen, dan kunnen die bij de eerstvolgende storm van het dak waaien. Dat is natuurlijk levensgevaarlijk. En een dakpan op je auto of op die van de buren is eveneens een rampscenario. Dus is je dak beschadigd, of wil je gewoon een inspectie laten uitvoeren? Bel ons dan in Den Bosch op 073-2001059. Wij komen vervolgens snel bij je langs met onze ervaren en vakkundige dakdekkers.

Dakpannen vervangen Den Bosch

Dakpannen gaan met gemak 100 jaar mee. Dat betekent niet dat je ook een eeuw lang een dakpannen dak met rust moet laten. Dakpannen kunnen namelijk bij een hevige storm van het dak waaien. En dan moet je wel snel vervangen, want anders kun je last krijgen van een slechte isolatie, toch of lekkage. Dakpannen vervangen is een echte klus voor de professionele dakdekker. Hij heeft het materieel en de kennis om dakpannen snel, vakkundig en veilig te vervangen. En als hij toch op het dak staat, inspecteert hij meteen hoe het daarmee gesteld is. Voor dakpannen vervangen kies je dus altijd voor een dakdekker in Den Bosch. Wij brengen je in contact met een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat snel je dak weer in tiptop conditie maakt. Bel ons vandaag nog op 088-1881210.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Den Bosch

Sinds eeuwen wordt riet gebruikt als dakbedekking. Het is tegenwoordig vooral nog te vinden op huizen in het duurdere segment. Een rieten dak staat dan ook prachtig. Bij een rieten dak is goed onderhoud of regelmatige vervanging van levensbelang. Doorgaans gaat een rieten dak een jaar of dertig meer. Het vervangen van een natuurrieten dakbedekking is echt specialistenwerk. Zo moet de rietdekker het riet aanleggen op een dakconstructie die bestaat uit spanten en gordingen. Wij zijn de specialist en wij zijn te bereiken op 088-1881210.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Den Bosch

Veel huizen hebben een plat dak. Voor zo’n plat dak bestaan tal van bedekkingen. Kies bijvoorbeeld voor Epdm, ofwel Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. In de praktijk is het gewoon synthetisch rubber. Een groot voordeel van Epdm is het een uitstekende bescherming biedt en tot wel vijftig jaar meegaat. Dat duurzame karakter is goed om in ogenschouw te nemen als je naar de prijs kijkt, want er zijn ook andere soorten dakbedekkingen die veel minder lang goed blijven. Soms zijn die goedkoper, maar dan ben je op termijn misschien wel duurder uit. Een dakdekker uit Den Bosch vertelt je precies welke dakbedekking past bij jouw platte dak.

Daklekkage Den Bosch

Volgens weerkundigen krijgen we steeds vaker te maken met heftig weer. Dat zou door de opwarming van de aarde komen. Houd je dus vast voor meer en heviger stormen en meer neerslag. Dat betekent dat het dak van je huis ook steeds vaker getest wordt. Een dak dat goed onderhouden is kan daar meestal best tegen, maar een dak waar wat aan schort is best gevoelig voor lekkage. Daklekkage is iets wat je absoluut niet wilt. Het kan je huis én de inboedel flink beschadigen. Krijg je te maken met daklekkage, bel dan vandaag nog voor een snelle en vakkundige reparatie. Bel ons vandaag nog op 088-1881210.