Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Breda

Zou jij jouw huis voorzien van een kersvers dak? Onze dakdekkers installeren nieuwe daken en lossen alle heibel aan jouw dak op. Of je nu last hebt van een waterprobleem na een storm of dakpannen moeten worden hersteld. Wij zorgen ervoor dat jij er altijd droog bij zit. Onze dakdekkers werken in Breda en omgeving. Deze prachtige Brabantse stad is veel verschillende soorten huizen rijk. Van historische panden, tot nieuwbouw woningen en flats. Ook in de omgeving van Breda werken wij aan daken. Wij zorgen ervoor dat iedereen een veilig dak op het huis heeft. Wij zijn een professioneel bedrijf en zijn goed te bereiken. Wij zijn een 24-uursbedrijf dat altijd voor je klaar staat. Of je nu 's avonds laat een lekkage opmerkt of vroeg in de ochtend, het maakt niet uit. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via 076-2005043. Neem contact met ons op en vraag direct een propositie aan voor jouw klusje aan de daken.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Breda

Wij zorgen voor daken in Breda. Wanneer jouw dak ouder wordt, kunnen er irregularities ontstaan. Zo kunnen dakpannen breken, los gaat zitten of trammelant met water ontstaan. Wij dragen zorg voor alle problemen aan de bedekking van jouw huis. Zorg ervoor dat je tijdig contact opneemt wanneer je merkt dat jouw dak trammelant heeft. Des te eerder kunnen wij jouw dak verzorgen en voorkom je dat het probleem erger wordt. Wij repareren alle soorten daken. Een pvc dak repareren of een schuin dak oplappen, wij doen het allemaal.

Dakpannen vervangen Breda

Heeft jouw woonhuis een nieuwe uitstraling nodig, of is de staat van een dak niet veilig meer? Dan is het aan te raden om hele dak te herstellen. De dakbedekking vervangen is een goede optie voor gedateerde woningen. De dakpannen verwijderen en nieuwe dakpannen laten plaatsen zorgt ervoor dat je er weer droog en veilig bij zit. Ook zorgt een nieuwe dakbedekking ervoor dat jouw huis beter geïsoleerd is. Nieuwe dakpannen en isolatie zorgen ervoor dat jouw huis warm blijft, je bespaart hierdoor enorm op jouw maandelijkse energiekosten. Wij vervangen alle soorten daken. Voor meer kennis over deze dienstverlening verwijzen wij jou graag door naar onze mobiele website.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Breda

Wij kennen betrouwbare dakdekkers met veel ervaring heeft in Breda. Wij zijn bekend met de buurt en met de huizen. Je bent dus altijd verzekerd van een goede dakdekker die jou een goed dak boven het hoofd geeft. Wij zijn ook in het weekend open en staan snel bij jou voor de deur. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag over de services? Neem dan telefonisch contact met ons op via 076-2005043.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Dakbedekking plat dak Breda

Het herstellen van een plat dak is toch een andere vaardigheid dan het herstellen van een schuin dak. Wij specialiseren ons zowel in schuine als platte daken. Wij bieden verschillende soorten dakbedekking plat dak en kun een plat dak vervangen. Ook wanneer je problemen het aan het dak, zoals een lekkage plat dak kunnen wij helpen. Het is belangrijk om de dakafvoer plat dak te stimuleren. Door de hemelwaterafvoer te stimuleren voorkom lekkages door stilstaand water op het dak. Wij bieden alle services voor zowel schuine als platte daken. De kosten voor een reparatie plat dak gaan per m2.

Daklekkage Breda

Vrijwel niets is zo vervelend als een lekkage aan het dak. Er hoeft maar een zware regenbui te vallen of hard te waaien en het druipt al in huis. Een lekkage aan het dak is erg slecht voor het hele huis. Het huis is niet bestand tegen lekkages en hierdoor kan ook schimmel ontstaan. Het is belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Wij van superdak zorgen altijd voor een professionele aanpak en kunnen de waterlekkage opsporen en de lekkage herstellen. Blijf niet wachten bij een lekkage, ook niet bij een dakkapel lekkage of een schuur lekkage. Zorg dat je het snel en vakkundig laat herstellen door een professioneel dakdekkersbedrijf. Je kun 24 uur per contact met ons opnemen via 076-2005043.