Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Amstelveen

Heb je met spoed en goede dakdekker nodig? Heb je een daklekkage en wil je dat meteen laten repareren? Is jouw dakgoot verzakt of zijn er dakpannen weggewaaid? Je kunt ons 24 uur per dag bereiken. Onze dakdekkers zijn vakkundig en op de hoogste van de nieuwste technieken op het gebied van dakbedekking en dak renovatie. Onze serviceteams hebben dan ook de beschikking over alle benodigde materialen en gereedschappen. Ook bij het opsporen van daklekkages op platte daken of schuine daken zijn onze dakdekkersbedrijven ervaren, deskundig en snel. Zoek je een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Amstelveen? Dan kun je bellen met 020-2149692. Voor de uitvoering van dakwerkzaamheden, inspectie, onderhoud en messcherpe offertes is ons centrale nummer altijd bereikbaar.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Amstelveen

Een dakreparatie is niet iets om lang uit te stellen. Door gaten of zwakke plekken in een dak niet bijtijds aan te pakken kan er grote schade ontstaan aan jouw woning of bedrijfspand. Daarom hebben dakreparaties eigenlijk altijd haast en wij zijn vakkundig en snel. Je kunt ons voor spoedreparaties aan jouw dak of dakgoten dan ook altijd bereiken. Wij komen na jouw telefoontje op 020-2149692 meteen naar je toe. Omdat wij in de regio Amstelveen al jaren bekend staan om onze goede service en een van de grootste dakdekkersbedrijven zijn kunnen wij jouw dakreparatie uitvoeren voor een interessante prijs. Onze dakleggers hebben ervaring met alle type daken en verschillende materialen zoals PVC, dakplaten en Bitumen. Als het gaat om dakreparatie kunnen we (bijna) alles. In Amstelveen en omgeving zijn er dan ook weinig daken waar wij nog niet op hebben gestaan.

Dakpannen vervangen Amstelveen

Dakpannen zijn wereldwijd de meest gebruikte dakbedekking. Deze uit hard steen gebakken mooi gevormde stenen ofwel pannen zijn dan ook simpel maar effectief. In de winter beschermd tegen regen, hagel en harde wind terwijl de dakpannen zomers juist de warmte absorberen. Je hoort het zeker al? Voor dakdekker Amstelveen is dakpannen leggen een passie. Daarom verkopen wij ook uitsluitend dakpannen van de beste kwaliteit. Je kunt bij ons kiezen uit klassieke en moderne dakpannen en dakpanplaten in verschillende kleuren. Bent jij in de regio Amstelveen en moeten er aan jouw dak enkele dakpannen vervangen worden? Dan kun je een afspraak maken voor een bezoek van onze gediplomeerde dakbewerkers. Vooraf krijg je altijd een heldere offerte en we leveren zonder uitzondering vakwerk. Bij dakdekker Amstelveen ben je helemaal onder de pannen.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Amstelveen

We hebben allemaal een dak boven ons hoofd nodig en dat is maar goed ook. Een degelijk dak beschermd tegen alle weersomstandigheden en houdt hemelwater buiten. Bovendien heeft een goed geconstrueerd dak ook een isolerende functie. Met goede isolatie onder bijvoorbeeld een pannendak bespaar je aanzienlijk in stookkosten en in de zomer blijft de woning heerlijk koel. Er zijn natuurlijk ook nog extra mogelijkheden voor platte daken. Ook een dakkapel aanbouwen of een extra verdieping op jouw platte dak bouwen hoort bij ons vakgebied. Ook dakgoten regulatie, water techniek en alle soorten dakpannen of dakpanplaten leggen valt onder onze deskundigheid. Wil je een heel nieuw dak of misschien een renovatie van jouw bestaande dakbedekking? Dakdekker Amstelveen is allround en ervaren. Ga je voor kwaliteit, een heldere offerte, scherpe prijzen en een snelle vakkundige uitvoering van alle dakwerkzaamheden? Dan kun je ons gewoon bellen. Want 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij bereikbaar via nummer 020-2149692.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Dakbedekking plat dak Amstelveen

Platte daken zijn een specialisatie als het gaat om dakbedekking. Daarom hebben wij in de regio Amstelveen altijd gespecialiseerde vakmensen beschikbaar om iedere klus naar behoren uit te voeren. Op een plat of licht hellend dak kun je namelijk met verscheidene materialen een dakbedekking aanbrengen. Dakdekker Amstelveen wil jou hier graag alles over vertellen. Het verschil tussen POCD, dakpannen of bijvoorbeeld EPDM en de voor en nadelen in het gebruik. Wil je een vrijblijvende offerte? Wij rekenen vaste lage prijzen en geven volledige garantie. Uiteraard op de uitgevoerde werkzaamheden maar ook op alle gebruikte materialen. Via onze gediplomeerde dakdekkers kun je trouwens alle benodigdheden zeer voordelig aanschaffen. Ook voor het aanbouwen van dakkapellen of een extra verdieping op een plat dak kun je een beroep op ons doen. Wil je een dakdekker offerte op maat? Dakdekker Amstelveen is je graag van dienst.

Daklekkage Amstelveen

Voor het snel oplossen van een daklekkage kunt je ons altijd bereiken via ons centrale nummer. Wij nemen jouw melding serieus en onze dakbewerkers komen op verzoek direct naar je toe. Daklekkage is een sluipend proces en kan grote schade veroorzaken aan een gebouw, inboedel en elektrische bedrading. Met het regelmatig controleren en onderhouden van jouw platte en schuine daken voorkom je veel ongerief. Heb je waterschade maar weet je niet waar de daklekkage zich bevindt of heb je een lekkage bij jouw dakkapel? Voor het deskundig waterlekkage opsporen en een vakkundige reparatie kun je altijd een beroep op ons doen. Onze gediplomeerde dakdekkersbedrijven in Amstelveen helpen jou snel en goed. Wil je een daklekkage melden? Bel nu met 020-2149692. Wij zijn altijd bereikbaar.