Spring naar content

Dakreparatie, bouw en inspectie

We zijn open

Dakdekker nodig?

Dakdekker Amersfoort

Een daklekkage komt vaker voor dan gedacht. Een flinke storm kan bijvoorbeeld schade aan het dak veroorzaken waarna daklekkage ontstaat, maar een lekkend dak kan ook het gevolg zijn van een gebrek aan onderhoud of een verouderd dak. Zo gaat een rieten dak vaak maar 30 jaar mee en sommige dakbedekkingen op platten daken nog geen 25 jaar. Zeker op een plat dak is een waterdichte toplaag essentieel, want vanzelfsprekend blijft het water daar op liggen. Daklekkage kan ook ontstaan als gevolg van een hemelwaterafvoer die niet meer goed functioneert. Misschien is de dakgoot wel verstopt of gescheurd. Bij een daklekkage of andere problemen met het dak bel je. Een betaalbare dakdekker in Amersfoort is 24/7 beschikbaar, ook in het weekend, dus we staan razendsnel bij je op de stoep om het probleem vakkundig te verhelpen. En heb je nog geen last van lekkage, dan kun je ons natuurlijk ook altijd bereiken voor reparaties of inspectie aan het dak.

Heeft u vragen?

Man wijst rechts

Waarom ons?

Heldere prijsopgaven

Ontvang meerdere offertes

Bespaar tot 50% op je opdracht

Spoedservice schade en lekkage

Dakreparatie Amersfoort

Een dakreparatie is niet iets waar je zit om te springen als je geen overlast hebt. Slim is het wel om niet te lang te wachten met een dakreparatie. Dakdelen die losliggen, zoals dakpannen, kunnen bij een nieuwe storm immers van het dak waaien. En dan kunnen ze wel schade en wateroverlast veroorzaken. Het zou bovendien niet de eerste keer zijn dat een paar loszittende dakpannen op het dak van je auto waaien. Of op die van je buurman. Dan heb je dubbel schade. En er is natuurlijk niet altijd een flinke wind voor nodig om de staat van je dak te testen. Een fikse regenbui kan dat ook. Blijft het bij lichte buitjes nog droog binnen, bij een flinke plensbui kan dat wel eens anders zijn. Heb je dus te maken met een beschadigd dak en al dan niet met overlast, bel meteen: 033-2007051. Wij staan snel bij je op de stoep om de staat van het dak te inspecteren.

Dakpannen vervangen Amersfoort

Een paar dakpannen vervangen lijkt een simpel klusje om zelf te doen. Maar schijn bedriegt. Als je niet elke dag op het dak staat en dan ook nog eens met een paar zware dakpannen naar boven moet, kan dat best gevaarlijk zijn. Op het moment dat je je evenwicht verliest op een steil dak, is er weinig ruimte voor correctie. Bel liever een specialist. Wij kennen vakkundige dakdekkersbedrijven die snel de dakpannen komt vervangen of gewoon recht komt leggen. Dat is goed om de regen buiten te houden, maar een net dak helpt ook bij een goede isolatie. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 033-2007051.

Hulp nodig met uw dak? Bel direct

Dakdekkersbedrijf Amersfoort

Een prachtig huis verdient een prachtig dak. Al eeuwenlang wordt er riet gebruikt als elegante dakbedekking. Het is vooral gebruikelijk bij steile daken met een hellingshoek van minimaal 45 graden. Hoewel een natuurrieten dakbedekking er heel mooi uitziet, is het best onderhoudsgevoelig. Na dertig jaar is het meestal aan vervanging toe. Dan komt het professioneel dakdekkersbedrijf om de hoek kijken. Wij zijn te bereiken op 033-2007051. Ons specialisme is onder meer het vervangen van rieten daken.

dak reparatie

"Betaalbare dakdekkers met een grote variatie aan mogelijkheden"

Hulp nodig met uw dak?

Advies dakbedekking, dakopbouw en zonnepanelen

Makkelijk dakdekkers vergelijken

Lokale bedrijven

Snel een afspraak

dakdekker

Plat dak Amersfoort

Een plat dak is van verschillende soorten bedekkingen te voorzien. Elke methode en elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen. Bij het aanbrengen van een dakbedekking op een plat dak is het goed om niet alleen naar de prijzen te kijken, maar ook naar de levensduur van een dak. Soms kan een dak dat duurder is in de aanschaf een stuk langer meegaan. Dan ben je uiteindelijk dus goedkoper uit. En misschien is dat duurdere dak ook wel onderhoudsvrij en een stuk steviger. Dat scheelt dat weer hoge reparatie- of onderhoudskosten. Wij weten precies welke dakbedekking geschikt is voor jouw platte dak. Een van de mogelijkheden is een dak van Epdm. Dat is een afkorting voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer, ofwel synthetisch rubber. Zo’n dak vormt een goede bescherming tegen ozon, hitte en diverse weersinvloeden en gaat tot wel 50 jaar mee.

Daklekkage Amersfoort

Voor een forse regenbui hoeft het geen winter of najaar te zijn. Flinke neerslag valt ook in de seizoenen met beter weer. Als zo’n fikse bui samengaat met veel wind, is de kans op daklekkage het grootst. En een lekkage kan veel schade aan de inboedel veroorzaken. Ga bij een daklekkage dus voortvarend te werk en bel direct met Dakdekker Amersfoort. Hoe eerder wij langskomen, hoe beter. Daarbij is het goed om te weten dat wij 24 uur per dag te bereiken zijn en ook in het weekend. Liever voorkomen dan genezen? Bel ons gerust ook voor een inspectie, onderhoud of reparatie voordat er sprake van overlast is.